Hengsten

Onze Dekhengsten

Favorito CLV
Favorito CLV (click op foto voor details)

Favorito CLV

Favorito CLV (wedstrijdnaam  Bacardi Mojito) is een diepzwarte APTO PRE Hengst met geweldige instelling. Zeer succesvol! Favorito is inmiddels Inter 1 gekwalificeerd. Favorito is goedgekeurd voor het PRE Stamboek. Zie zijn fotopagina, of click op de foto.

Don Enamorado
Don Enamorado (click op foto voor details)

Don Enamorado

Don Enamorado is een top-vererver in Nederland. Heel fijne werkwillige hengst, met machtig voorkomen en heerlijke stoere uitstraling met hele mooie koperglans kleur. Don is goedgekeurd voor het PRE Stamboek en het Azteca Stamboek. Zie zijn fotopagina of click op de foto.


Onze Hengsten zijn beschikbaar voor de fokkerij. Goedgekeurd voor het PRE stamboek. Gedurende het dekseizoen kunnen we dagelijks vers sperma verzenden, dat in Nederland en delen van Duitsland en Belgie dezelfde dag geleverd wordt. Daarbuiten zijn er mogeijkheden voor de volgende dag.

Indien u met onze hengsten wilt dekken dient u de avond voor de dekking telefonisch te bestellen. Onze brochure kunt hieronder downloaden.

Onze Andere Hengsten

Naast onze 2 dekhengsten, hebben we nog een aantal jonge hengsten in opfok. Klik boven op hun naam en je vindt hier ook informatie. Dit zijn natuurlijk afstammelingen van onze toppers!

Brochure Downloaden