Hengsten

Onze Dekhengsten

Favorito CLV
Favorito CLV (click op foto voor details)

Favorito CLV

Favorito CLV (wedstrijdnaam  Bacardi Mojito) is een diepzwarte APTO PRE Hengst met geweldige instelling. Zeer succesvol! Favorito is inmiddels Inter 1 gekwalificeerd. Favorito is goedgekeurd voor het PRE Stamboek. Zie zijn fotopagina, of click op de foto.

Don Enamorado
Don Enamorado (click op foto voor details)

Don Enamorado

Don Enamorado is een top-vererver in Nederland. Heel fijne werkwillige hengst, met machtig voorkomen en heerlijke stoere uitstraling met hele mooie koperglans kleur. Don is goedgekeurd voor het PRE Stamboek en het Azteca Stamboek. Zie zijn fotopagina of click op de foto.Onze Hengsten zijn beschikbaar voor de fokkerij. Goedgekeurd voor het PRE stamboek. Gedurende het dekseizoen kunnen we dagelijks vers sperma verzenden, dat in Nederland dezelfde dag afgeleverd wordt. Ons station heeft goedkeuring als spermawinstation voor Nederland.

Indien u met onze hengsten wilt dekken dient u de avond voor de dekking telefonisch te bestellen. Tel 0521 342738 

Voor eerste dekking is 50% van het dekgeld verschuldigd, bij dracht van de merrie de rest. Indien onverhoopt de merrie niet drachtig is einde seizoen (1 sep) betaalt u de tweede helft niet bij overlegging van een gustverklaring van uw dierenarts.

Dekgeld is incl. 9% BTW, en vanaf 15 juni 2021, 1 X sperma voorbereiden voor verzen ding. Evt. extra voorbereiding 75 euro per portie.

Dekgelden kunt u vinden op de paginas van de Hengsten Favorito CLV en Don Enamorado.

Onze Andere Hengsten

Naast onze 2 dekhengsten, hebben we nog een aantal jonge hengsten in opfok. Klik boven op hun naam en je vindt hier ook informatie. Dit zijn natuurlijk afstammelingen van onze toppers!

Brochure Downloaden