Door gezondheidsredenen zijn wij helaas genoodzaakt om onze professionele paarden en hengstenhouderij iets in te krimpen. Daarmee komen er een aantal unieke paarden beschikbaar voor verkoop. Veulens alle geboren in 2023

Foto's Annie Damhof


Soñador's Bola Magica

Popolairder dan ooit crossbreed tussen KWPN en de barokke rassen. Op zoek naar een jonge merrie die al het goede in huis heeft van zowel de PRE's als het KWPN. Dan kan Soñador's Bola Magica wellicht aan al uw verwachtingen voldoen. Dit groot ramige merrie veulen is naast goed aan de maat een zeer fijne beweger. Zo jong als ze is, deze sjieke dame laat veel zelfhouding zien. Haar opa Favorito heeft zich ruimschoots bewezen in de dressuur en loopt inmiddels Zware Tour, daarnaast heeft ze vanuit de merrielijn ook de nodige sportgenen meegekregen. 

 

Deze prachtige valk merrie die denken wij smoky black wordt heeft dus alles in huis om een fijn sportpaard te worden met ook nog eens een prachtige kleurstelling.

 

Soñador's Bola Magica is opgenomen in het KWPN B register

 

Afstamming: Soñador PT x Favorito CLV x 007 (Rubinstein I x Doruto)

Vrij van Jazz !

 

Bel voor meer info Geesje: +31 623653847

 


Soñador's Alejandra CDC

Zoekende naar het neusje van de zalm. Dan is deze merrie iets waar u zeker kennis mee moet maken.

 

Soñador's Alejandra CDC is een droom van een merrie veulen. Een prachtig dametje om te zien, zeer lief, groot en ook nog eens een zalige beweger. Wat deze merrie extra bijzonder maakt is dat ze naast goede barokke en sportgenen ook nog eens in het bezit is van het Pearl gen. Kortom een pareltje in de dop. Opa Don Enamorado is één van de meest populaire PRE dekhengsten en zijn nakomelingen zijn over de meeste landgrenzen ook te vinden! Zoals het nu lijkt zal deze prachtige dame rond de 1.65 worden. 

 

Afstamming: Sonâdor PT x Don Enamorado

 

Bel voor meer info Geesje: +31 623653847


Soñador's Regalo CDC - Verkocht

Deze mooie valk hengst komt uit één van onze beste merrie's Pepita VII. Van haar hebben wij ook onze APTO goedgekeurde dekhengst Prosecco (Zafiro Salazar) staan. Dus zowel zijn moeder Pepita, zijn vader Soñador als zijn halfbroer Prosecco en Ramazzotti zijn bij ons te bezichtigen!

 

Deze merrie geeft haar nakomelingen naast een prachtige maat ook nog eens een zeer fijn karakter door. 

 

Soñador's Regalo CDC kent uiteraard het veulen ABC. Vanaf zijn moeders kant is hij in het bezit van het Perlino gen en door de bloedvoering van Soñador ook nog eens het Pearl gen. Hij is ruim aan de maat, waarmee de verwachting ook is dat hij tussen de 1.65 /1.70 groot zal worden.

 

Afstamming: Soñador PT x Ivern Aran

 

Regalo gaat naar een 5* huis in het buitenland!

 

Bel voor meer info Geesje: +31 623653847